Gurkemeje til Smag, Sundhed og Velvære


Ayurveda, den holistiske medicinske videnskab med oprindelse i Indien, ærer Tumeric for sin evne til at berolige maven, bekæmpe øre- og sinusinfektioner, antiinflammatoriske virkninger for gigt, dræbe interne parasitter, regulere kvinders cyklus, reproduktiv sundhed og rense blod. Når det blandes med honning, kan det tages ved indbrud af eventuelle influenzalignende symptomer og til og med påføres hudirritationer eller sår, det fremskynder heling (især hos diabetespatienter) og dets antiseptiske egenskaber undgår infektioner.

Tumeric er også kendt som en af ​​de mest effektive og nyttige ingredienser i naturlige skønhedsrecept. Den bruges som blødgøringsmiddel i Asien, en pasta fremstillet af sandlewoodpulver, mælkekrem og Rosewater påføres over hele kroppen. Dette er et vigtigt skridt i bryllupsceremonier i Indien. Først behandles bruden og brudgommen med hinanden af ​​hinandens familier for at se om der er blemmer, fødselsmærker eller endda nogen mor, der er placeret i uheldige stillinger i kroppen! Det bruges også i religiøse og åndelige ceremonier i templer og steder for tilbedelse.

Det er ingen sammenfald, at indiske kulinariske traditioner er fulde af urter og krydderier og mejeripræparater som ghee. Mange af disse komponenter, der udgør en ‘curry’, er faktisk lægemidler og sammen med deres overvejende vegetariske kost, resulterer i, at Indien har de laveste koloncancerceller i verden.

Tumeric’s særdeles varme jordiske og endda tangy smag tilføje en meget unik tilføjelse til køkken i Indien, Mellemøsten, Jamaica, Sydamerika, Afrika og Sydøstasien. Farver alt, hvad det berører med den gule / orange nuance, vi ved fra indisk madlavning. Når den vokser frisk, bruges plantens blade også til at pakke mad til madlavning, hvilket giver indholdet en karakteristisk, subtil smag, ligesom bananbladene gør. Det tilføjer ikke kun farve, smag og medicinske kvaliteter til dine fødevarer, men bruges også i fødevareindustrien som et naturligt konserveringsmiddel på grund af dets antibakterielle og anti-svampeaktivitet.

Tumeric & Curcuminoids

Curcumin, et ord, du helt sikkert vil høre mere om, er en af ​​de aktive ingredienser (curcuminoids) af gurkemeje. Det ekstraheres og anvendes i kombination med andre planteekstrakter i mange naturlige lægemidler og kosttilskud.

Curcuminoider er høje i antioxidanter, antiinflammatoriske, anti-parasitiske, antitumor, anti-arthritiske, anti-kræftfremkaldende, anti-mutagene, antimikrobielle, antitrombotiske, antiamyloide, anti-virale og anti-iskæmiske. De hjælper med at forebygge kataraktudvikling, septisk shock, anti-astmatisk, anti-colitis, anti-fibrose, er hepatoprotectective og forebygger og hæmmer hud UV-skade. Det har vist sig at hjælpe med at opretholde sund mave, tyktarm, prostata, mundhule og lever. Curcumin hæmmer tumormetastaser, pankreatitis, medicin eller alkoholinduceret leverfibrose, cystisk fibrose og Alzheimers sygdom, hvilket resulterer i en reduktion af stress, depression og angst.

Opskrift på Tumeric Tea, Af: Kurma Das
* 2 kopper vand
* 1/2 tsk pulveriseret ingefær
* 1/2 tsk pulveriseret gurkemeje
*1 spsk ahornsirup
* Juice of 1/2 citron
Bring vand til kog, og tilsæt derefter pulverformede urter. Smør i 10 minutter.
Sæt te i et krus, tilsæt ahornsirup og citron, omrøring for at kombinere. Drik varmt Gør 1 servering. Det er det!

Hjemmemedicin for ondt i halsen, må ikke være yummy .. men det er naturligt og skal slå kemiske sirupper fra apoteket.
Tumeric Milk Opskrift:
500 ml mælk
1 stort tsk Tumeric pulver
1 stor tsk revet frisk ingefær
Honning efter smag
Kog sammen i 5 minutter, tilsæt honning og nippe.

Tumeric pletter alt og alt, meget godt !! Vær opmærksom på, hvilke forberedelsesværktøjer du bruger, og hold den væk fra sten, laminx og plast. Bedre at bruge et glas skærebræt og rustfrit stål skåle og redskaber. Brug handsker, hvis du kan lide farve på dine negle!

Mine personlige anvendelser: Tilsæt til supper, salater, karriretter, saucer, bagning, krydderier, marinader, felafel, homous og dips, endda kartoffel og ris, du kan virkelig tilføje det til så mange af dine eksisterende opskrifter til farve, smag og af Selvfølgelig medicinske kvaliteter. Andre detaljer her www.kurkumahq.de.

Så med alt det, der er sagt, er det meget nemt at medtage Tumeric for smag, farve og sundhed i din kost, om du kan få den frisk, pulveriseret eller kapslet, en billig og fornøjelig forebyggelse for tyktarmskræft, hjertesygdom, Alzheimers og relief For betændelse i kroppen blandt så mange andre fordele.

En af naturens gaver til os, hvis du ikke har set det i dine lokale butikker, finder du links på vores blog til et sted, hvor du kan købe USDA-certificeret økologisk gurkemejerpulver, det er meget god kvalitet, og du kan være sikker på renheden Og styrke.

Save

Save

Save