Pas på ikke at blive snydt med slankepiller og andre kosttilskud

Fra grøn te til bitter appelsin, og fra hoodia til heartleaf, naturlægemidler formuleringer og over-the-counter vægttab supplerer konstant bliver præsenteret i reklamer online, på tv, og i radioen, og også på din lokale gym, købmand, og apotek. Så gør disse kalorie-brænding cocktails rent faktisk arbejder, eller er de spild af dine penge? I denne artikel, vil du finde ud af, hvad forskningen har at sige om vægttab kosttilskud og fedt brænding piller, og du vil også lære at maksimere fedttab ved at vælge den rigtige mad.

test af slankepiller

Hvad er slankepiller?

Som du vil lære senere i denne artikel, kan nogle fødevarer betragtes vægttab kosttilskud. Men i forbindelse med denne diskussion, et vægttab supplement er nogen pille, kapsel eller tablet, der indeholder plantestoffer eller kemiske ingredienser formuleret specifikt til formål at øge dit stofskifte (så du kan brænde flere kalorier) eller faldende din appetit (hjælpe dig tage i færre kalorier). I den videnskabelige litteratur, er vægttab supplerer almindeligvis omtales som termogene hjælpemidler.

Den dårlige resultater af vægttab kosttilskud, når de ikke er parret med motion og jeg skulle lære dig hvordan man effektivt øge motion, dikterer, at den resterende del af denne artikel vil fokusere på at give dig instruktioner om korrekt brug af vægttab kosttilskud til træning, og ikke for mageligt på sofaen, mens feasting på fedt tab piller.

Hvordan virker de?

Der har været mange undersøgelser udført på vægttab kosttilskud, selv om de fleste af dem blev finansieret af vægttab supplement industrien. Men den grundlæggende forudsætning af disse undersøgelser er ret konsekvent: giver en gruppe mennesker et vægttab supplement, derefter måle ændringen i hvile energiforbrug, eller kalorieforbrænding mens du sidder eller ligger ned. De gode studier gå et skridt videre og også måle ændringen i motion energiforbrug, eller kalorieforbrænding under fysisk aktivitet. Læs her hvilke kosttilskud der virker i denne slankepille test.

En vigtig vægttab kosttilskud  studie

Et af de seneste og omfattende vægttab supplement undersøgelser til dato havde titlen “Akutte virkninger af en Thermogenic ernæringstilskud om energi udgifter og kardiovaskulær funktion i hvile, under lav-intensitet øvelse, og Recovery fra øvelse.” I denne undersøgelse undersøgte forskere effekten af ​​et vægttab supplement indeholdende nogle af de mest populære ingredienser, du finder i de fleste vægttab kosttilskud i dag:

  • koffein,
  • capsaicin (en komponent i chilipebre),
  • Bioperine (et ekstrakt af sort peber), og
  • store doser af niacin (vitamin B12).

Forskerne gav mænd og kvinder af gennemsnitlige egnethed dette vægttab supplement og derefter målt deres stofskifte, blodtryk, puls, og deres kulhydrat og fedtforbrænding i 50 minutter. De målte derefter alle disse samme variabler i løbet af en time af løbebånd walking, og derefter målt dem igen i løbet af 50 minutter af post-øvelse opsving.

I forhold til en gruppe, der kun tog en placebo, vægttab supplement gruppen oplevede en hvilende energiforbrug, der var 6% højere, og en post-øvelse energiforbrug, der var 4-8% højere. Deres maksimale iltforbrug under øvelsen protokol var lidt højere, med en lille, men signifikant stigning i lipid metabolisme (fedtforbrænding) under træning. Men det er ikke alt – hjertefrekvens og blodtryk også var signifikant højere under og efter træning i vægttab supplement gruppe.

Når alt kommer til alt er slankepiller en dårlig måde at tabe sig på. Din diæt er et bedre bud og her har nyere forskning vist at sundt fedt som kokosolie er overraskende sundt og kan hjælpe dig med dit vægttab.

Save

Save

Save